BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR (TOEKOMSTIGE) HONDENEIGENAREN!!
Per 1 november treedt er een nieuwe wet in werking met betrekking tot de Identificatie en Registratie van honden. Deze wet is gemaakt om malafide hondenhandel en alle ellende die hieruit voort komt tegen te gaan. Dit betekend ook voor u als mogelijk nieuwe eigenaar dat er wat dingen gaan veranderen. Belangrijkste wijzigingen bij het aanschaffen van een pup of oudere hond zijn dat de hond in het bezit moet zijn van een chip, registratie van de chip (!) en een EU paspoort. Een fokker, ook al fokt deze maar 1malig een nestje, dient zich te registreren bij de overheid u krijgt dan een UBN. Wij als dierenartsen kunnen geen honden chippen en registreren of een EU paspoort uitgeven zonder dat u een UBN heeft. Voor meer informatie kunt u kijken op:
www.rvo.nl/onderwerpen/agrarisch-ondernemen/dieren-houden/identificatie-en-registratie-dieren/honden?fbclid=IwAR0e5ZOpnr6EQZC3dKPiPJZOLGocyqgKut-WN2K7noOPz0NbJz1YJv04Ff4


Pasen2021-(1).png

 


 

Traditiegetrouw staat de maand februari weer in het teken van het gebit. In deze maand besteden we extra aandacht aan de gebitsverzorging van uw hond of kat. U krijgt dan 10% korting op gebitsbehandelingen (vol = vol) en gebitsverzorgingsproducten.
Ook kunt u deze maand het gebit van uw hond of kat gratis laten controleren door onze assistente Natasja.
pasen.png

 


 
Poster-Petplan-mei-2018.jpg
Wist u dat u voor uw huisdier ook een ziektekostenverzekering af kunt sluiten?
Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed.

De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel betekenen voor uw huisdier. Bijna iedere ziekte of aan- doening is tegenwoordig goed te behandelen. Hier zit helaas vaak ook een prijskaartje aan.

Een huisdierenverzekering biedt dan uitkomst. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd tegen de (overwachte) ziektekosten.
Een geruststellende gedachte!

Petplan heeft momenteel een leuke actie lopen, namelijk 1 maand gratis verzekerd!
Neem voor vragen en de voorwaarden gerust contact met ons op, we helpen u graag!