Titel

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR (TOEKOMSTIGE) HONDENEIGENAREN!!


Per 1 november treedt er een nieuwe wet in werking met betrekking tot de Identificatie en Registratie van honden. Deze wet is gemaakt om malafide hondenhandel en alle ellende die hieruit voort komt tegen te gaan. Dit betekend ook voor u als mogelijk nieuwe eigenaar dat er wat dingen gaan veranderen. Belangrijkste wijzigingen bij het aanschaffen van een pup of oudere hond zijn dat de hond in het bezit moet zijn van een chip, registratie van de chip (!) en een EU paspoort. Een fokker, ook al fokt deze maar 1malig een nestje, dient zich te registreren bij de overheid u krijgt dan een UBN. Wij als dierenartsen kunnen geen honden chippen en registreren of een EU paspoort uitgeven zonder dat u een UBN heeft. Voor meer informatie kunt u kijken op:
www.rvo.nl/onderwerpen/agrarisch-ondernemen/dieren-houden/identificatie-en-registratie-dieren/honden?fbclid=IwAR0e5ZOpnr6EQZC3dKPiPJZOLGocyqgKut-WN2K7noOPz0NbJz1YJv04Ff4 


Uw huisdier verzekeren?

Wist u dat u voor uw huisdier ook een ziektekostenverzekering af kunt sluiten?
Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed.

De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel betekenen voor uw huisdier. Bijna iedere ziekte of aan- doening is tegenwoordig goed te behandelen. Hier zit helaas vaak ook een prijskaartje aan.

Een huisdierenverzekering biedt dan uitkomst. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd tegen de (overwachte) ziektekosten.
Een geruststellende gedachte!

Wij hebben een leuke actie! Indien wij uw pup of kitten gezond verklaard hebben kunt u dezelfde dag nog 1 maand gratis verzekering krijgen!
Neem voor vragen en de voorwaarden gerust contact met ons op, we helpen u graag!
Poster-Petplan-mei-2018.jpg