Ons team

Het deskundige team van Dierenkliniek Capelle heeft veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.

Vanessa Levi
Dierenarts / Eigenaresse

Sinds mijn afstuderen in 2001 aan de Universiteit Utrecht, faculteit diergeneeskunde, oefen ik mijn beroep uit met veel passie en toewijding. In 2003 ben ik met mijn gezin naar Texas (VS) verhuisd. Daar heb ik mijn Amerikaanse dierenartsdiploma gehaald om ook in Amerika aan de slag te kunnen gaan. Zodoende heb ik tot 2013 met veel plezier in een Texaans Animal Hopsital gewerkt en een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Terug in Nederland was ik eraan toe een eigen praktijk te starten. Het resultaat is Dierenkliniek Capelle, een ruim opgezette, nieuwe praktijk waar klantenservice en aandacht voor mens en dier centraal staan.

Ik hoop u er binnenkort te zien!

Marijke Droppert
Waarnemend dierenarts

Na een korte en leerzame carriére als paraveterinair ben ik in 2013 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Hoewel wij thuis een stal vol koeien hebben staan, werk ik het liefst met gezelschapsdieren.
Met veel enthousiasme heb ik sinds mijn afstuderen bij verschillende praktijken en een spoedkliniek gewerkt. Internse geneeskunde heeft mijn interesse.

U zult mij vooral tegenkomen tijdens de vakanties van Vanessa.

Ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen in de kliniek!

Sharon Ommering
Assistente

Sinds 2012 mag ik mijzelf eindelijk paraveterinair noemen. Ik heb in de afgelopen paar jaar bij verschillende praktijken gewerkt en mij zo verder kunnen ontwikkelen als paraveterinair. Wat mij vooral heel erg interesseert is overgewicht bij zowel hond als kat, tandheelkunde en vachtverzorging. Ook vind ik het leuk om mij steeds in nieuwe onderwerpen te verdiepen, je bent immers nooit uitgeleerd.

Ik hoop u en uw huisdier(en) te mogen verwelkomen in de kliniek.

Natasja van Hillo
Assistente

De opleiding voor paraveterinair heb ik in mei 2017 afgerond. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct bij Dierenkliniek Capelle gestart waar ik met veel plezier werk. Inmiddels ken ik al veel baasjes en hun dieren. Het baliewerk waarbij contact met de eigenaar centraal staat spreekt mij erg aan. Als u mij niet tegenkomt bij de balie, ben ik aan het assisteren bij de verschillende operaties en zorg ik voor de dieren in de recovery.

Hopelijk tot snel in de kliniek!
 

Alissa Roskam
Assistente

Info volgt