Ons team

Dit zijn wij! Wij houden van dieren en de zorg ervoor is onze passie. Dierenkliniek Capelle bestaat uit een klein en deskundig team en heeft ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. We zijn een gedreven team met veel kennis en expertise en een enorme betrokkenheid met persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar. Hieronder stellen wij ons graag aan u voor!

Vanessa Levi
Dierenarts / Eigenaresse

Sinds mijn afstuderen in 2001 aan de Universiteit Utrecht, faculteit diergeneeskunde, oefen ik mijn beroep uit met veel passie en toewijding. In 2003 ben ik met mijn gezin naar Texas (VS) verhuisd. Daar heb ik mijn Amerikaanse dierenartsdiploma gehaald om ook in Amerika aan de slag te kunnen gaan. Zodoende heb ik tot 2013 met veel plezier in een Texaans Animal Hopsital gewerkt en een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Terug in Nederland was ik eraan toe een eigen praktijk te starten. Het resultaat is Dierenkliniek Capelle, een ruim opgezette, nieuwe praktijk waar klantenservice en aandacht voor mens en dier centraal staan.

Ik hoop u er binnenkort te zien!

Simone de Vries
Dierenarts

Van jongs af aan wilde ik dierenarts worden en in 2018 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Sinds dien heb ik in diverse klinieken gewerkt en ervaring opgedaan. Mijn interesse is heel breed, vooral de interne geneeskunde, echografie en knaagdieren spreken mij erg aan. Zelf heb ik onder andere ratjes als huisdieren. Het mooie aan ons vak vind ik de afwisseling, het oplossen van problemen en de interactie met mens en dier. Samen met u zoek ik graag met u naar de beste oplossing voor u en uw dier!

Jouw naam hier?
Dierenarts

Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe dierenarts!

Sharon Ommering
Paraveterinair

Sinds 2012 mag ik mijzelf eindelijk paraveterinair noemen. Ik heb in de afgelopen paar jaar bij verschillende praktijken gewerkt en mij zo verder kunnen ontwikkelen als paraveterinair. Wat mij vooral heel erg interesseert is overgewicht bij zowel hond als kat, tandheelkunde en vachtverzorging. Ook vind ik het leuk om mij steeds in nieuwe onderwerpen te verdiepen, je bent immers nooit uitgeleerd.

Ik hoop u en uw huisdier(en) te mogen verwelkomen in de kliniek.

Natasja van Hillo
Paraveterinair

De opleiding voor paraveterinair heb ik in mei 2017 afgerond. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct bij Dierenkliniek Capelle gestart waar ik met veel plezier werk. Inmiddels ken ik al veel baasjes en hun dieren. Het baliewerk waarbij contact met de eigenaar centraal staat spreekt mij erg aan. Als u mij niet tegenkomt bij de balie, ben ik aan het assisteren bij de verschillende operaties en zorg ik voor de dieren in de recovery.

Hopelijk tot snel in de kliniek!
 

Alissa Roskam
Paraveterinair

Na mijn afstuderen in 2017 was ik dan eindelijk Paraveterinair. De afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken mogen werken. Hier heb ik veel kunnen leren. Nu is het tijd voor een vaste plek. Deze heb ik gevonden bij Dierenkliniek Capelle. Een praktijk waar de dieren en hun baasjes centraal staan. Ik help u dan ook graag via de telefoon of aan de balie.

Hopelijk zie ik u snel in de praktijk!

Bonita Scheele
Paraveterinair

Ik ben een paraveterinair die geen dier voorbij kan lopen zonder deze een knuffel of aandacht te geven! In 2018 ben ik afgestudeerd en ben ik direct aan de slag gegaan in een hondenpension waar ik met veel plezier heb gewerkt. Hoewel ik de dagelijkse verzorging van honden erg leuk vond, bleef het kriebelen om in een dierenkliniek aan de slag te gaan. Ik ben erg blij dat ik sinds april 2021 deel uitmaak van het team van Dierenkliniek Capelle. Mijn interesses liggen vooral bij de recovery en hospitalisatie, ik kan u verzekeren dat uw dier bij mij niets te kort komt! Naast mijn verschillende werkzaamheden achter de schermen help ik u ook graag verder bij de balie.

Tot snel in de kliniek waar ik u en uw viervoeter hoop te ontmoeten!

Stephanie de Vlieg
Paraveterinair

Meer info volgt