Ons team

Dit zijn wij! Wij houden van dieren en de zorg ervoor is onze passie. Dierenkliniek Capelle bestaat uit een klein en deskundig team en heeft ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. We zijn een gedreven team met veel kennis en expertise en een enorme betrokkenheid met persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar. Hieronder stellen wij ons graag aan u voor!

Vanessa Levi
Dierenarts / Eigenaresse

Sinds mijn afstuderen in 2001 aan de Universiteit Utrecht, faculteit diergeneeskunde, oefen ik mijn beroep uit met veel passie en toewijding. In 2003 ben ik met mijn gezin naar Texas (VS) verhuisd. Daar heb ik mijn Amerikaanse dierenartsdiploma gehaald om ook in Amerika aan de slag te kunnen gaan. Zodoende heb ik tot 2013 met veel plezier in een Texaans Animal Hospital gewerkt en een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Terug in Nederland was ik eraan toe om een eigen kliniek te starten. Het resultaat is Dierenkliniek Capelle. Een ruim opgezette, nieuwe praktijk waar kwaliteit, service en aandacht voor mens en dier centraal staan.


Inmiddels is de kliniek flink gegroeid en heb ik het geluk dat ik met 2 kundige en betrokken dierenartsen samenwerk. Door de groei van de kliniek spendeer ik meer tijd aan het management. Hierdoor zult u mij wat minder vaak in de spreekkamer tegenkomen. Wel ben ik regelmatig te vinden in de operatiekamer en houd ik me bezig met onze tandheelkundige patiënten.
 
Ik hoop u binnenkort in de kliniek te zien!

Simone de Vries
Dierenarts

Van jongs af aan wilde ik dierenarts worden en in 2018 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Hierna heb ik in verschillende klinieken gewerkt en ervaring opgedaan. Sinds december 2020 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Capelle. Mijn interesse is heel breed, vooral de interne geneeskunde, echografie en knaagdieren spreken mij erg aan. Zelf heb ik onder andere ratjes als huisdier. Samen met onze paraveterinair Natasja heb ik mij verder gespecialiseerd in echografie, zo kunnen wij u in de kliniek nog beter van dienst zijn. Het mooie aan ons vak vind ik de afwisseling, het oplossen van problemen en de interactie met mens en dier. Samen met u zoek ik graag naar de beste oplossing voor u en uw dier!

Anna Prochera
Dierenarts

Ik ben opgegroeid in een klein Pools stadje omringd door de bossen en de bergen van het Nationaal Park Karkonosze. In februari 2022 ben ik afgestuurd als dierenarts aan de University of Warmia and Mazury in Polen. Direct na mijn afstuderen heb ik mijn Nederlandse registratienummer aangevraagd en ben ik in Nederland aan de slag gegaan als dierenarts. Sinds november 2023 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Capelle. Ik heb een grote passie voor diergeneeskunde en alles wat daarbij komt kijken. Chirurgie en oogheelkunde hebben mijn bijzondere interesse, hier wil ik mij graag verder in ontwikkelen.
Het contact met de dieren en hun baasjes vind ik erg belangrijk. Ik ben trots dat ik u in het Nederlands of Pools te woord kan staan in de spreekkamer. Ik help u en uw dier dan ook graag in onze kliniek!

Jouw naam hier?
Dierenarts

Wij zijn op zoek naar een extra dierenarts!

Sharon Ommering
Paraveterinair

Sinds 2012 mag ik mijzelf paraveterinair noemen. Ik heb ik mij bij verschillende praktijken kunnen ontwikkelen als paraveterinair. Sinds het begin van Dierenkliniek Capelle in 2016 kunt u mij hier vinden. Inmiddels ben ik veel bezig achter de schermen, maar u kunt mij zo nu en dan ook nog tegenkomen aan de telefoon, achter de balie in de kliniek of bij de dierenarts in de spreekkamer. Naast mijn taken achter de schermen en als paraveterinair houd ik me bezig met de begeleiding van onze stagiaires en word ik nog steeds heel blij van al onze lieve klanten met hun fantastische dieren.

Zie ik u binnenkort ook bij ons in de kliniek?

Natasja van Hillo
Paraveterinair

De opleiding voor paraveterinair heb ik in mei 2017 afgerond. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct bij Dierenkliniek Capelle gestart waar ik nog steeds met veel plezier werk. Onze dierenarts Simone en ik hebben ons samen gespecialiseerd in echografie, daarnaast ben ik veel bezig met onze tandheelkundige patiënten en houd ik mij bezig met de voorraad van de kliniek. Natuurlijk kunt u mij ook aan de telefoon, achter de balie of in de spreekkamer tegenkomen. Ook in de operatiekamer help ik onze dierenartsen graag.
 
Hopelijk tot snel in de kliniek!

Alissa Roskam
Paraveterinair

Na mijn afstuderen in 2017 was ik dan eindelijk paraveterinair. De jaren erna heb ik in verschillende praktijken mogen werken. Hier heb ik veel kunnen leren. In oktober 2019 was het tijd voor een vaste plek. Die heb ik bij Dierenkliniek Capelle gevonden. Een kliniek waar de dieren en hun baasjes centraal staan. Ik heb mij hier kunnen ontwikkelen in onder andere de anesthesie en ik draag zorg voor de bestellingen. De uitdaging van snel schakelen en daar zijn waar nodig, is wat ik leuk vind aan mijn werk in de kliniek. Natuurlijk help ik u ook graag aan de telefoon of balie.
 
Hopelijk zie ik u snel in de kliniek!

Bonita Scheele
Paraveterinair

Ik ben een paraveterinair die geen dier voorbij kan lopen zonder deze een knuffel of aandacht te geven! Toen ik in 2018 afstudeerde als paraveterinair ben ik direct aan de slag gegaan in een hondenpension waar ik nog steeds met veel plezier werk. Hoewel ik de dagelijkse verzorging van honden erg leuk vind, bleef het kriebelen om in een dierenkliniek aan de slag te gaan. Ik ben erg blij dat ik sinds april 2021 deel uit maak van het team van Dierenkliniek Capelle. Mijn interesses liggen bij de recovery en hospitalisatie, ik kan u verzekeren dat uw dier bij mij niets te kort komt! Ook houd ik me bezig met onze tandheelkundige patiënten, heb ik mij verder kunnen ontwikkelen in de anesthesie en ben ik natuurlijk te vinden aan de telefoon en achter de balie.
 
Tot snel in de kliniek waar ik u en uw viervoeter hoop te ontmoeten!

Stephanie de Vlieg
Paraveterinair

In 2018 heb ik mijn diploma als paraveterinair gehaald. Eindelijk kon ik aan de slag en ben ik begonnen bij een dierenkliniek in Rotterdam. Na 4 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik in februari 2023 met veel plezier begonnen bij Dierenkliniek Capelle. Ik voel me het meest op mijn gemak achter de balie en geniet van het contact met eigenaar en dier. Daarnaast vind ik het erg leuk om te helpen in de operatiekamer en te zorgen voor de opnamepatiënten. Werken met mens en dier is wat dit beroep zo bijzonder maakt voor mij. Ik hou van alle dieren waarbij ik een kleine voorliefde heb voor konijnen en knaagdieren. Hier wil ik mij graag verder in verdiepen.

Ik zie u en uw dier graag bij ons in de kliniek!

Jouw naam hier?
Paraveterinair

Wij zijn op zoek naar een paraveterinair!