Ons team

Het deskundige team van Dierenkliniek Capelle heeft veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.

Vanessa Levi
Dierenarts / Eigenaresse

Sinds mijn afstuderen in 2001 aan de Universiteit Utrecht, faculteit diergeneeskunde, oefen ik mijn beroep uit met veel passie en toewijding. In 2003 ben ik met mijn gezin naar Texas (VS) verhuisd. Daar heb ik mijn Amerikaanse dierenartsdiploma gehaald om ook in Amerika aan de slag te kunnen gaan. Zodoende heb ik tot 2013 met veel plezier in een Texaans Animal Hopsital gewerkt en een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Terug in Nederland was ik eraan toe een eigen praktijk te starten. Het resultaat is Dierenkliniek Capelle, een ruim opgezette, nieuwe praktijk waar klantenservice en aandacht voor mens en dier centraal staan.

Ik hoop u er binnenkort te zien!

Sharon Blaakmeer
Dierenarts

In 2015 heb ik de opleiding Diergeneeskunde aan de Universtiteit Utrecht afgerond. Voordat ik bij Dierenkliniek Capelle aan de slag ging heb ik bij verschillende praktijken gewerkt. Mijn interesses liggen bij chirurgie, echografie en kattengeneeskunde. Ik hoop mij hierin verder te kunnen verdiepen. De afwisseling van de werkzaamheden en het contact met mens en dier maken voor mij het werk zo leuk en interessant.

Wie weet zie ik u binnenkort in de kliniek!

Marijke Droppert
Waarnemend dierenarts

Na een korte en leerzame carriére als paraveterinair ben ik in 2013 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Hoewel wij thuis een stal vol koeien hebben staan, werk ik het liefst met gezelschapsdieren.
Met veel enthousiasme heb ik sinds mijn afstuderen bij verschillende praktijken en een spoedkliniek gewerkt. Interne geneeskunde heeft mijn interesse.

U zult mij vooral tegenkomen tijdens de vakanties van Vanessa en Sharon.

Ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen in de kliniek!

Sharon Ommering
Paraveterinair

Sinds 2012 mag ik mijzelf eindelijk paraveterinair noemen. Ik heb in de afgelopen paar jaar bij verschillende praktijken gewerkt en mij zo verder kunnen ontwikkelen als paraveterinair. Wat mij vooral heel erg interesseert is overgewicht bij zowel hond als kat, tandheelkunde en vachtverzorging. Ook vind ik het leuk om mij steeds in nieuwe onderwerpen te verdiepen, je bent immers nooit uitgeleerd.

Ik hoop u en uw huisdier(en) te mogen verwelkomen in de kliniek.

Natasja van Hillo
Paraveterinair

De opleiding voor paraveterinair heb ik in mei 2017 afgerond. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct bij Dierenkliniek Capelle gestart waar ik met veel plezier werk. Inmiddels ken ik al veel baasjes en hun dieren. Het baliewerk waarbij contact met de eigenaar centraal staat spreekt mij erg aan. Als u mij niet tegenkomt bij de balie, ben ik aan het assisteren bij de verschillende operaties en zorg ik voor de dieren in de recovery.

Hopelijk tot snel in de kliniek!
 

Alissa Roskam
Paraveterinair

Na mijn afstuderen in 2017 was ik dan eindelijk Paraveterinair. De afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken mogen werken. Hier heb ik veel kunnen leren. Nu is het tijd voor een vaste plek. Deze heb ik gevonden bij Dierenkliniek Capelle. Een praktijk waar de dieren en hun baasjes centraal staan. Ik help u dan ook graag via de telefoon of aan de balie.

Hopelijk zie ik u snel in de praktijk!

Demi Bak
Paraveterinair

Info volgt