Wat doen wij eigenlijk?

Dierenkliniek Capelle is een klein dierenziekenhuis en we doen heel veel. U kunt hierbij denken aan preventieve zorg tot geavanceerde diagnostiek en chirurgie.

Uw huisdier betekent veel voor u en daarom bieden wij u de best mogelijke zorg. Wij staan voor persoonlijke aandacht en eerlijk advies! Wij behandelen honden, katten, konijnen en knaagdieren.

In onze moderne kliniek staat de nieuwste apparatuur, waardoor wij uw dier veilig kunnen monitoren en helpen. Vaak hebben wij dezelfde dag nog uitslagen binnen van verschillende tests.

Hieronder vindt u een overzicht van
de behandelingen en diagnostiek waarvoor u onder andere bij ons terecht kunt.
Consult Castratie en sterilisatie
Senioren consult Oor en oog operaties
Second opinion Darm en blaasoperaties
Vaccineren en/of chippen Verwijderen van tumoren
Verwijzing naar een specialist Gebitsreiniging
Paraveterinair spreekuur Tandheelkundige ingrepen
   
Bloedonderzoek Bloeddrukmeting
Urine onderzoek Echografie
Ontlastingsonderzoek Röntgenfoto's
Microscopisch onderzoek Dentale röntgenfoto's
   
U kunt terecht bij onze paraveterinairen voor het afhalen van voeding en medicatie. Ook kunt u bij hen terecht voor vragen en advies.
Alle dierenartsen en paraveterinairen bij Dierenkliniek Capelle volgen regelmatig nascholingen over diverse onderwerpen. U kunt hierbij denken aan anesthesie, chirurgie, echografie, röntgenologie en tandheelkunde. Ook worden er nascholingen gevolgd over ziekten en behandelingen. Zo blijven we allemaal up-to-date en kunnen wij onze patiënten van de best mogelijke zorg blijven voorzien.