Consult

Als uw dier ziek is, mank loopt of wanneer u zich zorgen maakt om uw dier, weet dat de dierenartsen en paraveterinairen van Dierenkliniek Capelle altijd voor u klaar staan! Al onze consulten duren standaard 15 minuten zodat wij de tijd voor u kunnen nemen. U kunt telefonisch, via de email, via whatsapp of door hier te klikken een afspraak maken voor een consult bij 1 van onze dierenartsen. Heeft u voorkeur voor een bepaalde arts? Neem dan altijd even telefonisch contact op om te kijken of deze aanwezig en beschikbaar is.

Tijdens een consult stelt de dierenarts u een aantal vragen, wordt uw dier zorgvuldig nagekeken en wordt een behandelplan met u doorgenomen. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u, waarbij u bepaalt wat het beste bij u en uw dier past.

Wanneer u met meerdere dieren tegelijk komt zullen wij extra tijd voor u vrij maken. Indien er sprake is van verschillende klachten bij 1 dier, horen wij dit graag van te voren zodat wij voldoende tijd voor u en uw dier kunnen inplannen. In beide gevallen zijn wij langer met u en uw huisdier bezig, waardoor wij een dubbel consult in rekening zullen brengen.

Denkt u eraan om uw afspraken tijdig te verplaatsen of te annuleren? Dit moet minimaal 24 uur van te voren. Bent u te laat met verplaatsen/annuleren of vergeet u de afspraak? Wij zijn dan genoodzaakt om een absentieconsult van €47,80 te rekenen.